EN

Ιστορία Εταιρίας

Το 1978 στην πόλη της Θεσσαλονίκης -όταν μετά από χρόνια εργασίας στο χώρο- ξεκίνησαν να διαφαίνονται οι πρώτες ενδείξεις της ίδρυσης της λειτουργίας του γραφείου μας από τον Παναγιώτη Χατζηθεοχάρη, στον χώρο των ανελκυστήρων, με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΧΑΡΗΣ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ». Αντικείμενο εργασίας ήταν και παραμένει, η Εγκατάσταση, Συντήρηση, Αναβάθμιση και Επιδιόρθωση σε παντός τύπου ανελκυστήρες και έδρα στην οδό Γαμβέτα 99. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια που χαρακτηρίζει τον ίδιο μεταφέρθηκε και στη δουλειά του με αποτέλεσμα οι διαχειριστές των οικοδομών όπως και οι επιτροπές σε δημόσιες υπηρεσίες υπεύθυνες για τα ζητήματα των εγκαταστάσεων των κτιρίων, να τον εμπιστευτούν και να τον ανταμείψουν με συνεργασίες που φτάνουν  στο σήμερα.
Το 1991 το γραφείο μεταφέρθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 209, Ν.Ελβετία σε ιδιόκτητο χώρο αλλάζοντας την επωνυμία της σε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. Η εταιρία με το άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προς τους πελάτες προσωπικό της, πιστό στην υπευθυνότητα και τη συνέπεια, συνεχίζει τη συνεχώς ανοδική πορεία της πάντα υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Χατζηθεοχάρη.
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, η καθημερινή προσωπική επαφή με τους υπεύθυνους διαχειριστές ή υπευθύνους συντήρησης κτιρίων δημοσίων υπηρεσιών για προβλήματα που παρουσιάζονται και για ανάγκες που δημιουργούνται από την καθημερινότητα, έχει μεγαλώσει την εμπειρία μας γύρω από όλα τα παρελκόμενα της εγκατάστασης και λειτουργίας των ανελκυστήρων προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης όσο εξειδικευμένης και αν είναι.

 
Κατεβάστε την εικόνα σε μεγάλη ανάλυση