EN

Ανελκυστήρες για ΑΜΕΑ

Οι Ανελκυστήρες για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια στο εμπόριο και στην Ελλάδα ξεκίνησαν να διαφημίζονται την τελευταία δεκαετία. Πλέον υπάρχει άμεσος προμηθευτής, η Βιομηχανία KLEEMANNHELLAS, ο οποίος παρέχει τα μοντέλα Συστήματος Ανύψωσης με Κάθισμα και Σύστημα Ανύψωσης για Αμαξίδιο. Τα Συστήματα Ανύψωσης αυτά, δεν απευθύνονται μόνο σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες αλλά και σε οποιονδήποτε συναντά δυσκολίες κατά την ανάβαση σκαλών σε εσωτερικούς χώρους. Είναι πολύ απλά στην χρήση τους και έχουνε εγγύηση από τον κατασκευαστή, ενώ η Εταιρία μας εγγυάται πλήρη Συντήρηση των Συστημάτων μετά την Εγκατάσταση. Λόγω της ιδιαιτερότητας, δίνεται περισσότερη σημασία κατά την Εγκατάσταση ή την Συντήρηση ενώ ο χρόνος τοποθέτησης ενός τέτοιου Ανελκυστήρα είναι πολύ μικρός σε σχέση με έναν Ανελκυστήρα Ατόμων ή Φορτίων. Υπάρχουν δυο βασικές επιλογές τοποθέτησης ανάλογα με τις ανάγκες και τον χώρο που διατίθεται. Αυτές είναι: Το Σύστημα Ανύψωσης με κάθισμα και το Σύστημα Ανύψωσης για Αμαξίδιο. Στην συνέχεια υπάρχει μια σύντομη περιγραφή των δύο συστημάτων, ωστόσο μπορεί κάποιος να δει την άμεση διαφήμιση του Προμηθευτή μας.

 

 -          Σύστημα Ανύψωσης με Κάθισμα  (KLEEMANN)

Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί όλα τα άτομα όλων των ηλικιών που έχουνε πρόβλημα με την ανάβαση σκάλων. Η Εγκατάσταση του Συστήματος αυτού μπορεί να επιτευχθεί σε όλων των ειδών τους χώρους, εξωτερικούς ή εσωτερικούς. Η παραγγελία είναι παραμετροποιήσιμη μιας και εξαρτάται αποκλειστικά από τον χώρο που θα γίνει η Εγκατάσταση. Πρώτα παίρνονται τα μέτρα της διαδρομής και υπολογίζονται εφόσον υπάρχουν κυκλικές διαδρομές ή κούρμπες. Αφού αποκτηθούν οι προδιαγραφές της Εγκατάστασης, στέλνονται στο εργοστάσιο για να κοπούν οι Συνιστώσες του Συστήματος Ανύψωσης. Όταν τα υλικά είναι έτοιμα, η Εταιρία εγκαθιστά το Σύστημα σε διάστημα μιας ημέρας. Το προϊόν έχει εγγύηση κατασκευαστή δύο ετών και εγγύηση της Εταιρίας μας όσο αφορά την Συντήρηση, εφόρου ζωής.

                          

-          Σύστημα Ανύψωσης για Αμαξίδιο  (KLEEMANN)

Όπως και το Σύστημα Ανύψωσης με Κάθισμα, έχει σχεδιαστεί λαβαίνοντας υπόψη τις ανάγκες ατόμων που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σκάλες σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Ανελκυστήρας αυτός χρησιμοποιείται σαν μια πλατφόρμα μεταφοράς του Ατόμου με το Αμαξίδιο σε περιοχές όπου αλλιώς θα ήταν αδύνατη η μεταφορά. Η διαδικασία Εγκατάστασης ακολουθεί τον ίδιο τρόπο με το Σύστημα Ανύψωσης με Κάθισμα.

                       

 
Κατεβάστε την εικόνα σε μεγάλη ανάλυση